Belediye Sporlu karateciler fırtına gibi

09-07-2013 Belediye Spor Karate Takımı, Bursa Orhangazi’de düzenlenen İller Arası Karate Şampiyonası’nda fırtına gibi esti. Orhangazi Kapalı Spor Salonu’nda yapılan şampiyona, Kocaeli,

Belediye Sporlu karateciler fırtına gibi

Mustafakemalpaşa Belediye Spor Karate Takımı, Bursa Orhangazi’de düzenlenen İller Arası Karate Şampiyonası’nda fırtına gibi esti. Orhangazi Kapalı Spor Salonu’nda yapılan şampiyona, Kocaeli, Sakarya, Kırklareli illerinden 500 civarında sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Birbirinden çekişmeli mücadelelerin yaşandığı şampiyonada 9 kategorinin 7’sinde madalya kazanan Mustafakemalpaşa Belediye Spor Karate Takımı, 2 birincilik, 2 ikincilik ve 4 üçüncülük elde ederek önemli bir başarıya imza attı. Takım Antrenörü Engin Macar, küçükler, yıldızlar ve ümitler grubunda yükselen bu başarıların ve gelişimin devam edeceğini söyledi. Haftanın 5 günü önemli hedefler doğrultusunda çalıştıklarını belirten Macar; “ Sporcumuz Elif Meltem Karagöz’ün önümüzdeki günlerde Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonasında ülkemizi  temsil edecek olması bizi onurlandırıyor. Ayrıca genç karatecimizin performansındaki artışla beraber Ağustos ayında yapılacak olan Dünya Ümit-Genç Karate Şampiyonası Türkiye Seçmeleri’nde Ümitler grubunda büyük bir avantajı var. Bu doğrultuda bizlere daima destek çıkan sporcularımızdan sevgi ve desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan’a teşekkür ediyorum” dedi. Orhangazi İller Arası Karate Turnuvası’nda derece alan sporcular şöyle;   1.  Elif Meltem Karagöz (Ümit Bayanlar 47 kg) 1.  Gülse Özdel (Minik Bayanlar +35 Kg) 2.  Burak Gencer  (Minik Erkekler  45 Kg) 2.  Yağız Talip Babal (Yıldız Erkekler 45 Kg) 3.  Selen Şan (Yıldız Bayanlar 35 Kg) 3.  Ümitcan Çağır (Yıldız Erkekler 45 Kg) 3.  Serhat Kaygın  (Yıldız Erkekler  +55 Kg) 3.  Yaren Babal  (Minik Bayanlar 35 Kg)