Belediye Sporlu atletler doğa için koştu

31-01-2014 Belediye Spor atletleri, doğa sevgisine dikkat çekmek amacıyla yapılan yarıştan dereceyle döndü. Macera Akademisi'nin çevre ve doğa sevgisini aşılamak için İstanbul’da

Belediye Sporlu atletler doğa için koştu

Mustafakemalpaşa Belediye Spor atletleri, doğa sevgisine dikkat çekmek amacıyla yapılan yarıştan dereceyle döndü. Macera Akademisi'nin çevre ve doğa sevgisini aşılamak için İstanbul’da düzenlediği Türkiye'nin en heyecanlı yarışlarından ‘Geyik Koşusu’ Belgrad Ormanı'nda gerçekleştirildi. Soğuk ve yağmurlu havaya rağmen ormanın keşfedilmemiş patikalarında doğayla bütünleşen 313 atlet, 4 km, 14 km ve 28 km'lik parkurlarda kıyasıya yarıştı. 12 yaşın altındaki minik koşucular için de ‘Bambi Koşusu’nun yapıldığı etkinlikte Belediye Sporlu atletler bir kez daha kürsüye çıktı. Mustafakemalpaşa Belediye Spor atleti Mehmet Saroğulları genel sıralamada 28 km. parkurunda yarışan Mustafakemalpaşa Belediye Spor atleti Tanzer Dursun genel sıralamada 11. yaş grubunda 1. olurken, 14 km. parkurunda ise Mehmet Saraloğulları 8. yaş grubunda 3.’lüğü elde etti.