Belediye personeline ‘SGK’ semineri

17-01-2013 Belediyesi, yeni yılla birlikte personel verimliliğini daha etkin hale getirebilmek için hizmet içi eğitimlerine başladı. Türkiye Belediye Birliği Personel ve Yazı

Belediye personeline ‘SGK’ semineri

Mustafakemalpaşa Belediyesi, yeni yılla birlikte personel verimliliğini daha etkin hale getirebilmek için hizmet içi eğitimlerine başladı. Türkiye Belediye Birliği Personel ve Yazı İşleri Müdürü SGK Müfettişi Mahmut Çolak’ın katılımı ile gerçekleştirilen seminerlerin ilkinde, SGK mevzuatı konusunda ilgili personele yönelik ayrıntılı bilgiler verildi. Belediye personelinin hizmet odaklı verimliğini artırmak amacıyla yapılan hizmet içi eğitime Mustafakemalpaşa Belediye personeli dışında belde belediyeleri personeli de yoğun ilgi gösterdi. Tam gün süren eğitimde, 5510 Sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası ile 4857 Sayılı İş Kanunu ve ilgili mevzuat anlatıldı.