Belediye personeline ‘mevzuat’ semineri

24-01-2013 Belediyesi çalışmalarını daha etkin ve verimli hale getirebilmek için hizmet içi eğitimlerini aralıksız sürdürüyor. Mustafakemalpaşa Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü

Belediye personeline ‘mevzuat’ semineri

Mustafakemalpaşa Belediyesi çalışmalarını daha etkin ve verimli hale getirebilmek için hizmet içi eğitimlerini aralıksız sürdürüyor. Mustafakemalpaşa Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından hizmet odaklı verimliği artırmak amacıyla ilgili personele yönelik eğitim semineri düzenlendi. Uzman eğitimcilerin verdiği seminere Mustafakemalpaşa Belediye personeli dışında belde belediyeleri personeli de yoğun ilgi gösterdi. Tam gün süren eğitimde, ‘6360 Sayılı On Üç İlde Büyükşehir Belediyesi ve Yirmi Altı İlçe Kurulması İle Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’ ile ‘Personel Mevzuatı’ anlatıldı.