Belediye personeline deprem tatbikatı

14-11-2014 Belediyesi kurum içi eğitim çalışmaları kapsamında personele yönelik yangın ve deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Acil Eylem Planı uygulama programı gereği ana hizmet

Belediye personeline deprem tatbikatı

Mustafakemalpaşa Belediyesi kurum içi eğitim çalışmaları kapsamında personele yönelik yangın ve deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Acil Eylem Planı uygulama programı gereği ana hizmet binası ile yardımcı hizmet binalarında yapılan tatbikata 120 personel katıldı. Belediye Başkan Vekili Ayhan Dadak, Başkan Yardımcıları Enver Erdoğan ve Mustafa Eren ile birlikte birim müdürlerinin de katıldığı tatbikatta, verilen yangın alarmıyla birlikte tüm personel binalardan en kısa sürede başarıyla tahliye edildi. Mustafakemalpaşa’nın 1. derece deprem bölgesi olduğunu söyleyen Sivil Savunma Uzmanı Aslan Yavuz, doğal afet veya olası bir yangın anında bina tahliyesinin hayat kurtaracağını belirtti. Yavuz, belediye çalışanlarına yönelik verilen ilk yardım, kurtarma, yangın söndürme ve koruma eğitimlerinin süreceğini dile getirdi.