Belediye Personelimize Anlamlı Veda

21-04-2009 personelinden Mali Hizmetler Müdürlüğünde görevli memurumuz Adile Yikit’i Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler görevine uğurluyoruz. 2001 yılında DMS sınavıyla belediyemizde göreve

Belediye Personelimize Anlamlı Veda

Belediyemiz personelinden Mali Hizmetler Müdürlüğünde görevli memurumuz Adile Yikit’i Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler görevine uğurluyoruz.

2001 yılında DMS sınavıyla belediyemizde göreve başlayan Adile Yikit, çalışkanlığı ve güler yüzlülüğü ile belediyemiz personel ve amirlerinin takdirini toplamış ve uzun yıllar belediyemizde görev almıştır. Dün Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan’dan dosyasını alan memuremiz Başkan Sadi Kurtulan’ın yaptığı konuşmayla duygulu anlar yaşadı.

Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan “ Aramızdan ayrıldığın için üzülüyoruz. Hayatta en güzel şey işini severek yapmaktır. Sende 9 yıldır belediyemizde bu görevini başarıyla gerçekleştirdin. Bu konuda sana en çok Hayri Başkanın emeği geçmiştir. Ben Hayri Başkan’ın adına sana belediyemizden hatıra olarak bu plaketi takdim ediyorum. Bundan sonraki çalışma hayatında da başarılarının devamını diliyorum” dedi.