Geri Dön

Belediye Personeli Kişisel Gelişim ve NLP Uzmanı Oğuz Saygın’la buluştu

18-12-2012 Belediyesi tarafından vatandaşla kurulan ve kurum içi sağlanan iletişimin daha nitelikli olabilmesi için belediye personeline etkili iletişim semineri verildi. Mustafakemalpaşa Belediyesi

Belediye Personeli Kişisel Gelişim ve NLP Uzmanı Oğuz Saygın’la buluştu

18-12-2012 Belediyesi tarafından vatandaşla kurulan ve kurum içi sağlanan iletişimin daha nitelikli olabilmesi için belediye personeline etkili iletişim semineri verildi. Mustafakemalpaşa Belediyesi

Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından vatandaşla kurulan ve kurum içi sağlanan iletişimin daha nitelikli olabilmesi için belediye personeline etkili iletişim semineri verildi.
Mustafakemalpaşa Belediyesi ve Türk Standartları Enstitüsü işbirliğiyle, belediye personeli için Meclis Salonu’nda etkili iletişim semineri düzenlendi. Saygın Danışmanlık Firması’ndan Kişisel Eğitim ve NLP Uzmanı Oğuz Saygın tarafından verilen eğitim, personelinde aktif katılımıyla oldukça hareketli geçti. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan da çalışmayı belediye çalışanları ile birlikte izledi.
Belediye personelinin yoğun ilgi gösterdiği eğitimde, etkin iletişimin önemi, kurum içi iletişim, beden dili, ekip çalışması, etkin zaman kullanımı, vatandaşla doğru iletişim, kişisel özelliklerin renklerle kodlanması gibi temel konular üzerinde duruldu. Kişisel Eğitim Uzmanı Saygın, teorik eğitimin yanı sıra, sahneye davet ettiği personelle yapılan çeşitli drama ve oyunlarla pratik eğitimi de anlattı. Özellikle ekip çalışması ve doğru iletişim üzerinde duruldu.
Doğru iletişim sağlanacak halka hizmet üreten kurumlarda vatandaşla kurulan doğru iletişimin çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Sadi Kurtulan, ailede kurulan iletişim kadar iş yerinde sağlanan iletişiminde sağlıklı olmasını istediklerini söyledi. İletişim sürecinde önemli olan unsurlardan birinin karşımızdaki insanı dinlemek ve işini sevmek olduğunu kaydeden Başkan Kurtulan sözlerini şöyle sürdürdü “  Öncelikle karşımızdakini sabırla dinlemeyi öğrenmeliyiz. Hem ailemizde hem de belediyemizde vatandaşımızı sakince dinlemeliyiz. Vatandaşımıza davranırken doğru vücut dilini kullanmayı, ekip çalışmasının önemini bir kez daha bu eğitim sayesinde kavradık. Amacımız vatandaşla devamlı olarak karşı karşıya olan personelimizin güler yüz ve doğru iletişimle görevlerini yapabilmelerini sağlamak. Bizim vatandaşımız önemli olduğunu hissetmek istiyor. Bizlerde belediyemize gelen her vatandaşımızın bizim için önemli olduğunu hissettireceğiz.” dedi.
Başkan Kurtulan programın sonunda katılımlarından dolayı Oğuz Saygın’a ve TSE Bursa İl Koordinatörü Mustafa Karaman’a teşekkür ederek, plaket ve Suuçtu Şelalesi’nin yer aldığı fotoğraf takdim etti.

.

.