Belediye personeli Bitki Fuarı’nı gezdi

17-12-2012 Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli, İstanbul’da düzenlenen Avrasya’nın en büyük Bitki ve Peyzaj Fuarı’nı gezdi. CNR Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde

Belediye personeli Bitki Fuarı’nı gezdi

Mustafakemalpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli, İstanbul’da düzenlenen Avrasya’nın en büyük Bitki ve Peyzaj Fuarı’nı gezdi.

CNR Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde 15-18 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen

‘ Flower Show Türkiye Süs Bitkileri, Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı’na 20 ülkeden 300’e yakın firma katıldı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli de teknik ekip gözetiminde fuara katılarak, süs ve mevsimlik bitkiler, rengârenk çiçekler ve üretimde kullanılan yeni malzemeleri görme fırsatı buldu.

Peyzaj uygulamaları konusunda uzmanlarla görüşen belediye personeli ayrıca fuar alanında bitki yetiştirme ve peyzaj uygulamalarında karşılaşılan sorunlar, bitki hastalıkları ve sektörün gelişimine ilişkin bilgiler aldı.

.