Belediye personeli bayramlaştı

28-09-2015 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, belediyede çalışan tüm personelle bayramlaştı. Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen programda belediye çalışanları ile bir araya gelen Başkan

Belediye personeli bayramlaştı

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, belediyede çalışan tüm personelle bayramlaştı. Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen programda belediye çalışanları ile bir araya gelen Başkan Sadi Kurtulan, Kurban Bayramı'nın huzur, kardeşlik ve dayanışma içinde geçmesi dileğinde bulunarak, personelin bayramını kutladı. Kurum içi bayramlaşama töreninde konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 6 yılda insan ve hizmet odaklı yapılan çalışmalarla Mustafakemalpaşa'nın çehresinin değiştiğini söylerken, işini seven ve değer katanların toplumda karşılık gördüğünü belirtti. Vatandaşların huzurlu bir bayram yaşayabilmeleri için her türlü çalışmayı yaptıklarını dile getiren Başkan Kurtulan şöyle konuştu; " Bayramlar bizim kültürümüzün en önemli değerlerinin başında geliyor. Güzellikleri yalnız başına saklayarak değil paylaşarak yaşarsak, gerçek bir bayrama kavuşmuş oluruz. Birbirimize olan sevgimizi, saygımızı, bağlılığımızı bu bayramlarda mutlaka ifade etmeliyiz. Bugün etrafımız ateş çemberi olmasına rağmen bizler huzur içinde yaşayabiliyorsak bunun kıymetini bilmeli ve sorumluluğunu duymalıyız. Her gün bir muhasebe içindeyiz.  Hiç birimiz de bu görevlerde kalıcı değiliz. Tek amacımız, işimizi doğru yaparak, bu kubbede hoş bir seda bırakmaktır. Biz bunu çalışmalarımızla gerçekleştiriyoruz. 6 yıl önceki Mustafakemalpaşa ile bugünkü arasındaki büyük farkı, yapılan ve yapılacak eserleri gördükçe vicdanen rahatız. Bu başarı tüm belediye çalışanlarınındır. Bu bize yeni hizmetler için şevk verecektir. Bu duygularla Kurban Bayramınızı tebrik ediyor, ailelerinizle birlikte mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum" dedi. Başkan Kurtulan, başkan yardımcıları ve daire amirleri ile birlikte makam odasında tüm personeli kabul ederek tek tek bayramlarını kutladı.