Belediye’nin projelerine Ankara desteği

01-03-2013 yapılacak yatırımlar ve projeler için Ankara’ya giden heyet mutlu döndü. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve AK Parti İlçe Başkanı Kerim

Belediye’nin projelerine Ankara desteği

Mustafakemalpaşa’ya yapılacak yatırımlar ve projeler için Ankara’ya giden heyet mutlu döndü. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve AK Parti İlçe Başkanı Kerim Akça’nın birlikte yaptıkları Ankara’daki temasları çok olumlu geçti. Ankara temaslarında ilk olarak Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ı ziyaret eden ve Bölge Milletvekilleri Önder Matlı, İsmet Su ve Hakan Çavuşoğlu ile de görüşen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve AK Parti İlçe Başkanı Kerim Akça, ilçeye yapılacak hizmetlerle ilgili görüş alışverişinde bulundular. İlgili kurum ve kuruluşları da ziyaret ederek, çalışmaları için olumlu destek sağladılar. Mustafakemalpaşa’da yapılacak çok önemli yatırım ve projelerle ilgili olarak Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a bilgi sunduklarını belirten Belediye Başkanı Sadi Kurtulan; “ İlçemizde değişim ve gelişimin temellerini atmaya, eserlerini ortaya koymaya devam ediyoruz. Modern ve daha yaşanabilir bir şehir olma yolunda gayret ve çabalarımız sürüyor. Sosyal hayattan tarıma vatandaşımızın refahı için üzerimize düşen tüm görevlerimizi canla başla yerine getirmek için çalışıyoruz. Ankara’daki temaslarımızda da bütün bu proje ve yatırımlarımızı anlattık. Beklediğimiz desteği almakta bizleri çok memnun etti. Mülkiyeti Mustafakemalpaşa Belediyesi’ne ait 37 dönümlük arazinin Gençlik ve Spor Bakanlığı’na tahsis işleminin kaldırılarak belediyeye iadesi ve bu alanda yapılacak sosyal yaşam ve gençlik merkezi gibi büyük ve çok önemli bir projenin önünün açılması en önemli kazanımlarımızdan oldu. Bu hususta Sayın Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç’la yaptığımız görüşmede bizlere ve ilçemize verdiği önemi bir kez daha içten hissettik. Çalışmalarımızda bize rehber olan, yol gösteren Başbakan Yardımcımıza ilçemiz ve teşkilatımız adına şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca bölge milletvekillerimiz Önder Matlı, İsmet Su ve Hakan Çavuşoğlu’na da Ankara ziyaretimizde bizlere gösterdikleri yakınlık ve ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizler bu güven ve destekle daha pek çok güzel hizmetlere imzamızı koyacağız” dedi.