Belediye’nin projeleri hizmete açılıyor

14-03-2014 Belediyesi, sosyal ve kültürel hayata canlılık katacak projeleri Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın katılımıyla vatandaşların hizmetine açıyor. Mustafakemalpaşa’ya yeni bir kent kimliği

Belediye’nin projeleri hizmete açılıyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi, sosyal ve kültürel hayata canlılık katacak projeleri Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın katılımıyla vatandaşların hizmetine açıyor. Mustafakemalpaşa’ya yeni bir kent kimliği kazandıracak olan Adnan Menderes Meydanı ve Kapalı Otopark ile modernize edilen Esnaf Çarşı ve restorasyonu tamamlanan kültür mirası Taş Mektep Kültür Merkezi’nin açılışları, 15 Mart 2014 Cumartesi günü saat 16.00’da gerçekleştirilecek. Açılışlar kapsamında, Uğur Böceği Kültür Merkezi Geleneksel El Sanatları Sergisi de ziyaretçilere kapılarını açacak. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin katılımlarıyla hizmete sunulacak yatırımların Mustafakemalpaşa’nın yaşam merkezleri olacağını söyledi. Başkan Kurtulan; “ Peyzaj çalışmalarıyla güzelleşen Adnan Menderes Meydanı Mustafakemalpaşa’nın kalbinin attığı bir alan olacak.  Vatandaşlarımızın sosyal hayatlarını geçirebilecekleri bu meydanla birlikte hemen yanında yenilenen Esnaf Çarşısı da ekonomiye değer katacak. Atıl durumdan kurtulup, aslına uygun olarak restore edilen Taş Mektep ise sosyal ve kültür faaliyetlerin yeni adresi olacak. Mustafakemalpaşa’ya yakışan bu güzel hizmetleri açarken, vatandaşlarımızla birlikte olmak istiyoruz. Tüm halkımızı açılış törenimize bekliyoruz” dedi.