Belediye ‘Mevlana’yı anıyor

12-12-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin kültür-sanat etkinlikleri, Hz. Mevlana’yı anma programı ile sürüyor.      Sevginin, barışın, kardeşliğin ve hoşgörünün sembolü olan Hz. Mevlana Celaleddin-i

Belediye ‘Mevlana’yı anıyor

Sevginin, barışın, kardeşliğin ve hoşgörünün sembolü olan Hz. Mevlana Celaleddin-i Rumi, Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin düzenlediği ‘738. Vuslat Şeb-i Aruz’ töreni ile anılacak.
     14 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00’da Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak olan anma etkinliğinde, Karabaş-i Veli Tekkesi Mesnevi Şerif ve Sema Gösterileri yer alacak.
     Ulaşım imkânlarının ücretsiz olarak belediye tarafından sağlanacağı programa tüm Mustafakemalpaşalıları beklediklerini söyleyen Başkan Sadi Kurtulan; “ Yaşamı boyunca ‘insan, yaratılmışların en şereflisidir’ düsturuyla her dilden, her dinden, her renkten insanı kucaklayan, herkesi kemale, sevgiye, insanlığa, bilgeliğe, hoşgörü ve yüksek ahlaka ulaştırmak için mücadele eden Hz. Mevlana’yı anma etkinliğine tüm halkımız davetlidir” dedi.