Belediye Meclis Üyeleri’ne veda yemeği

21-03-2014 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından görev süreleri sona erecek olan Mustafakemalpaşa Belediyesi Meclis Üyeleri, veda yemeğinde buluştu. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan,

Belediye Meclis Üyeleri’ne veda yemeği

30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından görev süreleri sona erecek olan Mustafakemalpaşa Belediyesi Meclis Üyeleri, veda yemeğinde buluştu. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, geride kalan 5 yıllık görev sürecinde birlikte çalıştığı Belediye Meclis Üyeleri ile veda yemeğinde bir araya geldi. Hande Hotel’de düzenlenen yemeğe; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcısı Ayhan Dadak, AK Parti, MHP ve DP’nin Belediye Meclis Üyeleri katıldı. Yemekte yaptığı konuşmada Mustafakemalpaşa’nın geleceğinin gözetildiği bir hizmet dönemini geride bıraktıklarını söyleyen Başkan Kurtulan; “ 5 yıllık hizmet sürecinde kader birliği yaptık. Vatandaşlarımızın dertleriyle dertlendik, sorunları çözmek için fedakârlık gösterdik. Çok güzel dostluklar kurduk. Saygın ve verimli bir dönemi geride bırakıyoruz. Farklı siyasi partilerde görev almış olabiliriz ama ortak paydamız her zaman Mustafakemalpaşa olmuştur. Belediye Meclis Üyelerimize birlikte çalıştığımız süre içerisindeki özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatlarında başarı ve mutluklar diliyorum” dedi. Başkan Sadi Kurtulan, yemeğin ardından Belediye Meclis Üyeleri’ne teşekkür plaketi takdim etti.