Belediye Korosu’ndan Çanakkale Oratoryosu

19-03-2015 Belediyesi, Çanakkale Zaferi’nin 100. yılını çeşitli etkinliklerle kutlamaya devam ediyor. Belediye Türk Sanat Müziği Korosu, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 100.

Belediye Korosu’ndan Çanakkale Oratoryosu

Mustafakemalpaşa Belediyesi, Çanakkale Zaferi’nin 100. yılını çeşitli etkinliklerle kutlamaya devam ediyor. Belediye Türk Sanat Müziği Korosu, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 100. Yılı ve Şehitleri Anma Günü’nde sahneye koyduğu ‘Çanakkale Oratoryası’ ile bir kez daha gönülleri fethetti. Belediye Düğün Salonu’ndaki etkinliğe; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcısı Mustafa Eren, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe ve vatandaşlar katıldı. Şef Halit Tanrısever yönetiminde sahne alan koro ekibi, solo ve beraber seslendirdikleri kahramanlık türküleri ve Çanakkale Zaferi’ni anlatan kompozisyonlarla katılımcılara duygulu anlar yaşattı. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, büyük alkış alan etkinliğin ardından yaptığı konuşmada, Çanakkale ruhunu her alanda geleceğe taşımanın bir sorumluluk olduğunu söyledi. Koroya teşekkür ederek, çiçek takdim eden Başkan Kurtulan; “ Gazi Mustafa Atatürk ve Çanakkale Savaşı’nda hayatını kaybeden aziz şehitlerimizi saygıyla anıyorum” dedi.