Belediye Korosu Kosova yolcusu

22-06-2010 Belediyesi Türk Müziği Korosu, Üsküp Türkü ve Folklor Festivali’ne katılmak üzere Kosova’ya gidiyor. Mustafakemalpaşa Belediyesi Türk Müziği Korosu, şef Halit Tanrısever

Belediye Korosu Kosova yolcusu

Mustafakemalpaşa Belediyesi Türk Müziği Korosu, Üsküp Türkü ve Folklor Festivali’ne katılmak üzere Kosova’ya gidiyor.

Mustafakemalpaşa Belediyesi Türk Müziği Korosu, şef Halit Tanrısever başkanlığında Üsküp Türkü ve Folklor Festivali’ne katılmak üzere 23 Haziran Çarşamba günü Kosova’ya gidiyor. Saat 12.00’de Belediye binası önünden hareket edecek ve toplam 23 kişinin yeraldığı kafilede Mustafakemalpaşa Belediyesi Türk Müziği Korosu ve Halk Oyunları ekibi elemanları bulunuyor.

29 Haziran’da ilçeye dönecek olan kafile, burada 6 gün boyunca Üsküp Türkü ve Folklor Festivali programı çerçevesinde Kosova ve Makedonya’da 4 ayrı yerde konser verecek. Koro konserlerde, Türkiye’nin dört bir yanından türküler ile Rumeli’nin sevilen eserlerinden oluşan zengin bir repertuar ile sahne alacak. Koroya, türküler sırasında Bursa Osmangazi Belediyesi Halk Oyunları ekibi ve Mustafakemalpaşa Belediyesi Halk Oyunları ekibleri de danslarıyla eşlik edecek.