Belediye Korosu Kosova’ya gitti

23-06-2010 Belediyesi Türk Müziği Korosu, Üsküp Türkü ve Folklor Festivali’ne katılmak üzere Kosova’ya gitti. Kafileyi yolcu eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan,

Belediye Korosu Kosova’ya gitti

Mustafakemalpaşa Belediyesi Türk Müziği Korosu, Üsküp Türkü ve Folklor Festivali’ne katılmak üzere Kosova’ya gitti. Kafileyi yolcu eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, “Balkanlarda ilçemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize eminim” dedi.

Mustafakemalpaşa Belediyesi Türk Müziği Korosu, şef Halit Tanrısever başkanlığında Üsküp Türkü ve Folklor Festivali’ne katılmak üzere karayolu ile Kosova’ya gitti. Saat 12.00’de Belediye binası önünden hareket eden ve 23 kişinin yeraldığı kafileyi Belediye Başkanı Sadi Kurtulan yolcu etti. Türk Müziği Korosu ve Halk Oyunları ekibi elemanlarının yeraldığı kafilenin Mustafakemalpaşa’yı en iyi şekilde temsil edeceğini belirten Başkan Kurtulan, “6 gün boyunca Üsküp Türkü ve Folklor Festivali programı çerçevesinde Kosova ve Makedonya’da vereceğiniz konserlerle ilçemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize eminim. Gittiğiniz yerlerde ilçemizi, tarihi ve turistik yörelerimizi en iyi şekilde anlatın” diye konuştu.

Kosova ve Makedonya’da 4 ayrı yerde konser vereceklerini belirten şef Halit Tanrısever de ekip olarak festivalde Mustafakemalpaşa’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Mustafakemalpaşa Belediyesi Türk Müziği Korosu, festival programının ardından 29 Haziran’da ilçeye dönecek.