Belediye Hizmet Binası inşaatı hızla yükseliyor

10-11-2010 Belediye Hizmet Binası ve Kent Meydanı inşaatı hızlı bir şekilde ilerliyor. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Kaymakam Kazım Karabulut ve Cumhuriyet

Belediye Hizmet Binası inşaatı hızla yükseliyor

Belediye Hizmet Binası ve Kent Meydanı inşaatı hızlı bir şekilde ilerliyor. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Kaymakam Kazım Karabulut ve Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Bülent Belli’ye inşaat ile ilgili bilgi verdi.

Belediye Hizmet Binası ve Kent Meydanı inşaatı hızlı bir şekilde sürerken Belediye Başkanı Sadi Kurtulan; Kaymakam Kazım Karabulut ve Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Bülent Belli’ye inşaat ile ilgili bilgi verdi. Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak ve Mustafa Eren, Milli Eğitim Müdürü Abdülgani Artan ve AK Parti İlçe Başkan yardımcısı Atilla Taşören’in de bulunduğu gezi sırasında, Kaymakam Karabulut ve Başsavcı Belli’ye Belediye Hizmet Binası ve Kent Meydanı inşaatı hakkında bilgi veren Başkan Kurtulan, “İnşaatımız hızlı bir şekilde gece-gündüz sürüyor. Mart ayı içerisinde 1. Etap çalışmaları sona erecek ve belediye binamızı hizmete açacağız. Hemen ardından ikinci etap çalışmaları başlayacak” dedi.
     Başkan Sadi Kurtulan konuklarına inşaat alanı üzerinde bilgiler verirken, Kaymakam Kazım Karabulut’ta ilçenin kısa bir süre sonra çok modern bir Belediye Hizmet Binası ile çok geniş bir Kent Meydanı’na kavuşacağını söyledi.

.