Belediye Hizmet Binası açılıyor

24-05-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi Hizmet Binası, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın da katılımıyla 26 Mayıs Perşembe günü açılıyor.      Mustafakemalpaşa Belediyesi

Belediye Hizmet Binası açılıyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi Hizmet Binası, 26 Mayıs Perşembe günü Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın da katılımıyla açılacak.

Toplam 6 bin 220 metrekare inşaat alanı bulunan ve kapalı otoparka sahip Kent Meydanı projesinin 1. etabı olan Belediye Hizmet Binası’nın ihalesi 17 Eylül’de yapılmış ve ilk kazma ise 20 Eylül’de vurulmuştu.

Projenin birinci etabında yer alan Belediye Hizmet Binası 3 bin 884 metrekarelik inşaat alanına sahip olurken, 2 bin 332 metrekare olan 70 araçlık kapalı otopark da Belediye Hizmet Binası ile birlikte kapılarını açacak. Projenin birinci etabı olan Belediye Hizmet Binası 70 araçlık otoparkı, Bodrum, Zemin, 1. ve 2. kat ile Çatı katından oluşuyor.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Projenin birinci etabının planlandığı şekilde 6-7 ay gibi çok kısa bir sürede tamamlandığını belirterek, “Hiç ara vermeden projenin diğer etaplarının startını vereceğiz. Etap etap sürecek olan çalışmalar bittiğinde Mustafakemalpaşa çok modern bir meydana ve alışveriş merkezine kavuşacak. Meydanımıza da bilindiği gibi Meclis üyelerimizin takdirleriyle “Adnan Menderes Meydanı” ismini verdik. Bu meydan tamamen bitiğinde ilçenin kalbinin attığı yer olacak. Açılışımıza tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

.