Belediye ekipleri 24 saat görev başında

27-01-2010 Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü şehir merkezinde buzlanma ve kaldırım temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kar yağışı sonrasında yollarda oluşan buzlanma ve kaldırım

Belediye ekipleri 24 saat görev başında

Mustafakemalpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü şehir merkezinde buzlanma ve kaldırım temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kar yağışı sonrasında yollarda oluşan buzlanma ve kaldırım ile yol kenarlarında biriken karları temizleyen ekipler gece-gündüz demeden vatandaşların rahatı için çalışıyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekiplerinin karın yağdığı ilk günde yol açma çalışmalarının başarısını buzlanma ve kar temizleme çalışmalarında da göstermesi nedeniyle vatandaşlar belediyeye teşekkür etti.