Belediye Düğün Salonu Sezona Hazırlanıyor

18-09-2009 Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ramazan ayını fırsat bilerek yaz aylarında yoğun düğün programlarının ardından tamirat gerektiren Belediye Düğün Salonu'nu bakıma

Belediye Düğün Salonu Sezona Hazırlanıyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ramazan ayını fırsat bilerek yaz aylarında yoğun düğün programlarının ardından tamirat gerektiren Belediye Düğün Salonu'nu bakıma aldı.

Zaman içerisinde yıpranan duvarlar boyanarak eski haline getirildi. Deforme olan sahne tekrar bakıma alınarak yapılan onarma çalışmalarıyla yüksek olan sahne düz bir zeminhaline getirildi. Tuvaletler, gelin odası, sahne arkasında yer alan alçıpan duvar ve bunun gibi hasar görmüş birçok yer tekrardan onarılarak eski haline getirildi.

Fen İşleri Müdürlüğü'nün yürüttüğü bakım ve onarım çalışmalarıyla tekrar yenilenerek sezona hazırlanan Belediye Düğün Salonu, yeni hayatlara şahitlik edecek davetlilerini bekliyor.