Belediye’den ‘ Sağlıklı Yaşam ve Bisiklet’ konferansı

19-03-2013 Belediyesi tarafından bisiklet kullanımının faydalarını anlatmak ve sağlıklı yaşam için bisiklet kullanmayı teşvik etmek amacıyla bugün iki seans halinde bir

Belediye’den ‘ Sağlıklı Yaşam ve Bisiklet’ konferansı

Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından bisiklet kullanımının faydalarını anlatmak ve sağlıklı yaşam için bisiklet kullanmayı teşvik etmek amacıyla bugün iki seans halinde bir konferans düzenlenecek. ‘Şehirde Sağlıklı Yaşama Davet ve 7’den 70’e Bisiklet’ konulu konferansların ilki saat 14.00’da Belediye Düğün Salonu’nda öğrencilere ve vatandaşlara, ikinci ise saat 20.00’da Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda vatandaşlara yönelik yapılacak. Bisikletliler Derneği Başkanı Murat Suyabatmaz’ın sunumuyla gerçekleştirilecek olan konferansa tüm vatandaşlar ücretsiz olarak katılabilecek.