Belediye’den Ramazan Şöleni

27-07-2012 Mustafakemalpaşa Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Ramazan Şöleni’ ile Mustafakemalpaşalılara unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.      Ramazan ayı boyunca

Belediye’den Ramazan Şöleni

Ramazan ayı boyunca düzenlenen sokak iftarlarıyla vatandaşları bir araya getiren Mustafakemalpaşa Belediyesi, bu kez ilahiler, şarkılar ve mehter marşlarından oluşan zengin bir içerikle hazırlanan özel bir programla Ramazan sevincine renk katacak.

31 Temmuz 2012 Salı akşamı Adnan Menderes Meydanı’nda yapılacak olan ‘Ramazan Şöleni etkinliklerinde, halk dansları toplulukları, mehter takımı ve koro, sergileyecekleri gösteriler ve konserlerle renkli bir Ramazan eğlencesi yaşatacak.

Saat 21.30’da Mustafakemalpaşa Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’nun gösterileri ile başlayacak olan ‘Ramazan Şöleni’nde Osmangazi Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, Mustafakemalpaşa Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu ve Mehter Takımı sahne alacak.

11 ayın sultanı Ramazan’ın dostluğun, hoşgörünün, kardeşliğin ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı özel bir ay olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, şölene tüm vatandaşları davet etti.