Belediye’den karla mücadele çalışması

02-02-2012 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, iki gündür aralıklarla devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle kar temizliği ve tuzlama yaparak ulaşımı

Belediye’den karla mücadele çalışması

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, iki gündür aralıklarla devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle kar temizliği ve tuzlama yaparak ulaşımı aksatmamak için aralıksız çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Kar ve buzlanmaya karşı yapılan çalışmaları denetleyen Başkan Sadi Kurtulan, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin iki gün boyunca etkili olan kar yağışında ilçenin öncelikle kritik noktaları olan; Bursa Caddesi, 14 Eylül Bulvarı, Kirmasti Köprüsü, Devlet Hastanesi ve Karşıyaka’daki ana arterler üzerinde kar temizliği ve tuzlama çalışmaları yaptıklarını belirtti.

Mustafakemalpaşa Belediyesi sınırları içinde kapalı ya da kar engeli olan yol kalmadığını, yolların temiz ve açık olduğunu vurgulayan Başkan Sadi Kurtulan; “ 24 saat kesintisiz çalışan ekiplerimiz; 1 greyder, 2 kamyon, 1 kepçe ve 1 kontrol aracı ile kar ve buzlanmaya karşı mücadele etti. Etkili olan kar yağışı boyunca 15 ton kumlu tuz kullanarak, yollarımızı açık tuttuk. Meteorolojinin uyarıları doğrultusunda gerekli tüm tedbirlerimizi aldık. Biz belediye olarak her ne kadar gerekli tedbirleri alsak, kar, buz ve kış mücadelesi yapsak da sürücü ve yayaların dikkatli olması daha önemlidir. Sürücülerimizi bir kez daha dikkatli araç kullanma konusunda uyarıyoruz” dedi.

.