Belediye’den engellilere akülü sandalye

26-07-2012 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, engelli vatandaşlara akülü sandalye hediye etti.      Mustafakemalpaşa Belediyesi, engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla yürüttüğü çalışmalarını

Belediye’den engellilere akülü sandalye

Mustafakemalpaşa Belediyesi, engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla yürüttüğü çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Engelli vatandaşlara yönelik başlatılan sandalye kampanyaları kapsamında Mustafakemalpaşa’da yaşayan İlhan Uzuner ve Sedat Nayan, otomatik akülü sandalyelerine kavuştu.

Başkan Kurtulan, Belediye Encümen kararı ile alınan akülü sandalyeleri, evlerinde ziyaret ettiği iki engelli vatandaşa teslim etti.

Bugüne kadar çeşitli meslek kazandırma kursları, eğitim, sosyal ve kültürel faaliyetler düzenleyerek engellilere her türlü desteği vermeye gayret ettiklerini dile getiren Belediye Başkanı Sadi Kurtulan; “ Benim için uzvu eksik olan insan engelli değildir, asıl engellilik üretmeyen insandır. Engelli vatandaşlarımızın daha rahat bir hayat sürdürebilmeleri bizim için çok önemli. Sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı güçlü bir şekilde daha da ileriye götürmek, her vatandaşımızın yardımına koşmak bizlerin görevi. Bu bilinçle çalışmalarımıza tüm gücümüzle devam edeceğiz” dedi.

Akülü sandalyelerine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan engelli vatandaşlar da Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür etti.

.