Belediye’den engelli gence akülü sandalye

19-08-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi, 20 yaşındaki engelli gence akülü sandalye hediye etti.        Züferbey mahallesinde ikamet eden 20 yaşındaki Nurullah Sağlam, kol gücü

Belediye’den engelli gence akülü sandalye

Züferbey mahallesinde ikamet eden 20 yaşındaki Nurullah Sağlam, kol gücü ile kullanabildiği sandalyeden kurtularak otomatik akülü sandalyesine Mustafakemalpaşa Belediyesi sayesinde kavuştu.  Mustafakemalpaşa Belediyesi encümen kararı ile alınan akülü sandalyeyi Nurullah Sağlam’a Belediye Başkanı Sadi Kurtulan bizzat teslim etti.
Nurullah Sağlam’ın Züferbey’de ki evine Zabıta Müdürlüğü’ne ait araçla gelen Başkan Kurtulan, akülü sandalyenin montajına da yardım ederek, 20 yaşındaki engelli genci, eski sandalyesinden yeni sandalyesine geçirdi.

Kurtulan, “Benim engelli anlayışım bu değil, benim nazarımda uzvu eksik olan insanlar engelli değildir, engelli insanlar, üretmeyen ve çalışmayan insanlardır. Yardımlaşmak ve paylaşmak duygusunun üzerinde başka bir duygu olduğuna inanmıyorum, biz bugün burada olağanüstü bir şey yapmadık, bu ilçenin her bir ferdine yardıma koşmak zaten bizim görevimizdir ve biz görevimizi yaptık. Vatandaşlarımızın rahatı huzuru ve kaliteli yaşama hakkı için tüm gücümüzle çalışacağız”dedi.

.