Belediye'den eğitime tam destek

04-06-2015 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, eğitim kurumlarına yönelik hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi. Toplumu temsil eden kuruluşlarla istişare toplantılarını sürdüren Başkan Kurtulan,

Belediye'den eğitime tam destek

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, eğitim kurumlarına yönelik hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi. Toplumu temsil eden kuruluşlarla istişare toplantılarını sürdüren Başkan Kurtulan, Mustafakemalpaşa'daki okul aile birlik yöneticileriyle bir araya geldi. Öğretmenevi'ndeki kahvaltılı toplantıda konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, göreve geldikleri günden beri eğitim kurumlarında okul bahçelerinden başlayarak, dersliklere kadar tüm eksiklikleri giderme çabası içinde bulunduklarını söyledi.   'Okullarda yenilenme dönemi yaşanıyor'   Okul aile birlikleri ile hangi okulda ne gibi sorunların olduğunun tespiti konusunda devamlı iletişim içinde bulunduklarını aktaran Başkan Kurtulan, öğrencilerin sosyalleşmesini sağlayacak güçlü adımlar attıklarını dile getirdi. Belediye Başkanı Kurtulan; " Eğitim bizim için her şeydir. Okullara hizmet etmek bizi mutlu ediyor. Eğitimde kalitenin artması için yapılacak ilk iş okulların durumunu düzeltmektir. Son yıllarda Mustafakemalpaşa'daki eğitim kurumlarında bir yenilenme dönemi yaşıyoruz. Tüm okullarımızın fiziki, sosyal ve kültürel şartlarının iyileştirilmesi için imkanlarımızı seferber ediyoruz. Okulların boyanmasından, bahçe düzenlemelerine, parke ihtiyaçlarından, spor alanları oluşturulmasına kadar her alanda gayretimizi ortaya koyuyoruz. Son olarak Endüstri Meslek Lisesi,  Kız İmam Hatip Lisesi ile yatılı yurdun yapımı başladı. Bu eğitim hizmetlerini yürütürken yapacağımız diğer önemli unsur, öğrencilerimizin sosyal hayatını canlı tutmayı sağlamaktır. Okul aile birlikleri bu konuda önemli görevler üstleniyor. Yakın bir zamanda ihalesi bitecek olan Gençlik Yaşam ver Spor Merkezi'de tamamlanmasının ardından okullarımızın ve öğrencilerimizin hizmetinde olacaktır. Bu merkez, tüm çocuklarımız için sportif, kültürel ve sanatsal alanda bir sosyalleşme ağı olacak. Eğitimde kaliteyi ve başarıyı hep birlikte yakalayacağız" dedi. Başkan Kurtulan toplantıda, okul aile birlik üyelerine belediyenin bir yıllık hizmetlerinin anlatıldığı faaliyet dergisini hediye ederek, sorun ve isteklerini dinledi.