BELEDİYE’DEN DUYGU YÜKLÜ TÖREN

21-03-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından akşam 19.30’da Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen anma gecesine; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Bülent Belli,

BELEDİYE’DEN DUYGU YÜKLÜ TÖREN

Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından akşam 19.30’da Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen anma gecesine; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Bülent Belli, Emniyet Müdürü Zafer Ersin, Başkan yardımcıları Ayhan Dadak, Galip Çakmakçı, Mustafa Eren, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülgani Artan, Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş yetkilileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Çanakkale Şehitleri Zaferini anlatan slayt gösterimi ile başlayan program, Çanakkale Zaferini anlatan çeşitli öyküler, Çanakkale şiirleri ve Türk Müziği Korosu’nun seslendirdiği Çanakkale türküleriyle devam etti.

Gecenin başında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, “Tarih yazmak iki ayrı kavramdır. Ecdadımızın bize teslim ettiği bu hatıraları bu günlere getirip 3 nesle ulaştırmak çok daha önemli bir kavramdır. Eğer 18 Martları her Türk genci ruhunda, yüreğinde yaşarsa biz ilelebet ayakta kalacağız demektir” dedi.

.