Belediye’den çocuklara bayram hediyesi

12-08-2013 Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda çocukları unutmadı. 11 ayın sultanı Ramazan Ayı’nda birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Mustafakemalpaşa Belediyesi, bayramda çocukları özel bir

Belediye’den çocuklara bayram hediyesi

Mustafakemalpaşa Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda çocukları unutmadı. 11 ayın sultanı Ramazan Ayı’nda birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Mustafakemalpaşa Belediyesi, bayramda çocukları özel bir eğlence ile buluşturdu. Bayramın 2. ve 3. günü Adnan Menderes Meydanı’na kurulan oyun parkurlarına aileleriyle birlikte akın eden çocuklar, hem heyecanlı, hem de eğlenceli saatler geçirdi. Çocuklar, Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin bir bayram hediyesi olarak sunduğu şişme oyun parkında gönüllerince eğlenirken, Başkan Sadi Kurtulan’da çocukların bu mutluluğuna eşlik etti. Engelli parkur, kale zıp zıp, tırmanma piramidi ve bahçe zıp zıptan oluşan oyun parkurunda bayramın tadını çıkaran çocukları ziyaret eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bayramı çocuklarla birlikte paylaşmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Başkan Kurtulan; “ Bayramın güzelliklerini toplumun her katmanına yaymak, milletimizin yüzyıllardır kültüründe olan bir gelenek. Ramazan içinde yaptığımız birçok programla birlik ve beraberliği, kardeşlik duygusunu güçlü bir şekilde yaşadık.  Bayramda da sevinme hakkı, bu güzellikleri gelecekte yaşatacak çocuklarımızındır. Bu güzel bayram gününde çocuklarını sevindiren bütün ailelere teşekkür ediyorum” dedi.