Belediye’den ‘Çanakkale Zaferi Konseri’

13-03-2013 Deniz Zaferi’nin 98. yıl dönümü, Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin organizasyonu ile düzenlenen özel bir konser gecesi ile kutlanacak. 15 Mart 2013 Cuma günü

Belediye’den ‘Çanakkale Zaferi Konseri’

Çanakkale Deniz Zaferi’nin 98. yıl dönümü, Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin organizasyonu ile düzenlenen özel bir konser gecesi ile kutlanacak. 15 Mart 2013 Cuma günü saat 19.30’da Belediye Düğün Salonu’nda yapılacak olan etkinlik, iki bölümden oluşacak. Konserin ilk bölümünde; ‘Bir Destandır Çanakkale ‘ adlı müzikal anlatı ve şiirlerin ardından Bursa Büyük Şehir Belediyesi Gençleşen Türküler Türk Halk Müziği Korosu destanlaşan türküleri Şef Erdinç Ertüzün yönetiminde seslendirecek. Kutlama konserinin ikinci bölümünde ise sahneye çıkacak olan Mustafakemalpaşa Belediyesi Türk Müziği Korosu, Şef Halit Tanrısever yönetiminde Türk Müziği’nin eşsiz eserlerini icra edecek. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Çanakkale Zaferi’nin kutlanarak, şehitlerin anılacağı etkinliğe tüm vatandaşları beklediklerini söyledi.