Belediye’den aşure ikramı

05-11-2014 Belediyesi, mübarek Muharrem Ayı dolayısıyla vatandaşlara ‘aşure’ ikramında bulunacak. Geleneksel olarak düzenlenen aşure ikramı bu yıl,  4 farklı noktada yapılacak. 6.’sı düzenlenecek

Belediye’den aşure ikramı

Mustafakemalpaşa Belediyesi, mübarek Muharrem Ayı dolayısıyla vatandaşlara ‘aşure’ ikramında bulunacak. Geleneksel olarak düzenlenen aşure ikramı bu yıl,  4 farklı noktada yapılacak. 6.’sı düzenlenecek aşure ikramı etkinlikleri; 6 Kasım Perşembe günü saat 11.00’da Kapalı Pazar Yeri ve Tahıl Meydanı’nda, 9 Kasım Pazar günü saat 12.30’da Lalaşahin Mahallesi Pazar Yeri’nde, 10 Kasım Pazartesi günü saat 13.00’da Pazartesi Pazarı’nda ve 14 Kasım Cuma günü ise Dere Mahalle’de gerçekleştirilecek. Muharrem Ayı ve Aşure Günü’nün birlik ve beraberliğin simgesi olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Sadi Kurtulan; “ Kültürümüzün ortak değeri olan aşure geleneğini Mustafakemalpaşa’da her yıl büyük bir katılımla yaşatıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı bu yılda aşure ikramına katılarak, kardeşlik duygularını paylaşmaya davet ediyorum” dedi.