Belediye’den arazi yollarına düzenleme

26-07-2013 Belediyesi, üreticilerin tarla ve bahçelerine ulaşımını sağlayan köy ve arazi yollarına yönelik yürüttüğü çalışmaları tamamladı. Mustafakemalpaşa Merkez Çiftçi Malları Koruma Başkanı

Belediye’den arazi yollarına düzenleme

Mustafakemalpaşa Belediyesi, üreticilerin tarla ve bahçelerine ulaşımını sağlayan köy ve arazi yollarına yönelik yürüttüğü çalışmaları tamamladı. Mustafakemalpaşa Merkez Çiftçi Malları Koruma Başkanı Mehmet Ali Civelek de yol düzenlemelerine teknik destek veren Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Arazi yollarının ürünün ekilmesinden toplanmasına kadar binlerce çiftçi tarafından kullanıldığını dile getiren Civelek, iki haftalık çalışmaların ardından arazilere ulaşımın rahatladığını belirtti. Civelek; “ Yıl içerisinde 12 bölgeden oluşan yol düzenlemeleri için Belediye Başkanlığı’na başvurduk. Programa alınarak kısa süre içinde üretici çiftçilerimizin kullandığı arazi yolları kademe kademe bitirilerek, sağlıklı bir şekilde işlerliği sağlandı. Bu çalışmalarda bizlere destek olan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’da teknik imkânların her zaman çiftçilerin ihtiyacına hazır olduğunu söylerken; “ Belediye sınırları içinde yer alan yaklaşık 100 km’lik güzergâh, elden geçirilerek ihtiyaç duyulan gerekli bakım ve onarım çalışmaları ile yenilendi.  Koordineli yapılan bu çalışmalar ihtiyaçlar doğrultusunda devam edecektir” dedi.