Belediye’den 3 bin kişiye aşure ikramı

06-11-2014 Belediyesi, mübarek Muharrem Ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Bu yıl 6.’sı yapılan etkinlikte Kapalı Pazar Yeri ve Tahıl Meydanı’nda kurulan

Belediye’den 3 bin kişiye aşure ikramı

Mustafakemalpaşa Belediyesi, mübarek Muharrem Ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Bu yıl 6.’sı yapılan etkinlikte Kapalı Pazar Yeri ve Tahıl Meydanı’nda kurulan stantlarda yaklaşık 3 bin kişiye aşure dağıtımı yapıldı. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’da etkinliğe katılarak aşure servisi yaptı ve vatandaşların Muharrem Ayı’nı kutladı. Toplumun ortak değeri olan aşure geleneğini Mustafakemalpaşa’da her yıl büyük bir ilgiyle yaşattıklarını söyleyen Başkan Kurtulan; “  Muharrem Ayı ve Aşure Günü’nün; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da pekişmesine, dünya üzerinde barış, huzur ve mutluluk tohumlarının yeşermesine, gözyaşı, zulüm ve yaşanan olumsuzlukların sona ermesine vesile olmasını diliyorum.  Tüm vatandaşlarımızın hicri yılbaşını ve Muharrem ayını kutluyorum” dedi. Aşure etkinlikleri; 9 Kasım Pazar günü saat 12.30’da Lalaşahin Mahallesi Pazar Yeri’nde, 10 Kasım Pazartesi günü saat 13.00’da Pazartesi Pazarı’nda ve 14 Kasım Cuma günü ise Dere Mahalle’de devam edecek.
Hentaiapk