Belediye’den 10 kişiye iş imkânı

06-04-2012 Mustafakemalpaşa Belediyesi ile İŞ-KUR Bursa İl Müdürlüğü arasında yapılan protokol sonucunda, ‘ Toplum Yararına Çalışma Programı’ kapsamında 10 işçi alınacak.      Mustafakemalpaşa

Belediye’den 10 kişiye iş imkânı

‘ Toplum Yararına Çalışma Programı’ kapsamında 10 işçi alınacak.

Mustafakemalpaşa Belediyesi, İŞ-KUR ile yaptığı anlaşma çerçevesinde 10 kişiye daha 6 ay süre ile iş imkânı sunuyor.

Mustafakemalpaşa Belediyesi ‘Toplum Yararına Çalışma Programı’ çerçevesinde ağaçlandırma ve çevre düzenleme işlerinde çalıştırılmak üzere işçi alımı yapacak.

Mustafakemalpaşa Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü’nce hazırlanan projenin kabul edilmesiyle işe alınacak 10 kişi için kayıtların başladığı bildirildi.

Müracaatların, 11 Nisan 2012 Çarşamba günü saat 16.00’a kadar Plan Proje Müdürlüğü’ne yapılabileceği belirtilirken, başvurularda kişilerin 18 yaşını doldurması gerektiği şartının arandığı ve başvuruya adayların kimlik fotokopileri ile gelmeleri gerektiği kaydedildi.

Alınacak olan 10 işçinin kuraları 12 Nisan 2012 Perşembe günü saat 10.00’da Etibank içi Belediye Nikâh Salonu’nda çekilecek.

İş başvurusunda bulunan kişilerin kuraya katılmalarının mecburi olduğu, kuralar sonucunda belirlenecek işçilere, 6 ay boyunca asgari ücret ödeneceği ve sigorta primlerinin de yatırılacağı bildirildi.

.