Belediye’de Emlak Vergisi mesaisi

27-05-2010 vergilerinin 2010 yılına ait ilk taksitleri 31 Mayıs pazartesi günü sona eriyor. Mustafakemalpaşa Belediyesi vatandaşların ödeme işlemlerinin kolaylaştırılması için hafta sonu

Belediye’de Emlak Vergisi mesaisi

Emlak vergilerinin 2010 yılına ait ilk taksitleri 31 Mayıs pazartesi günü sona eriyor.

Mustafakemalpaşa Belediyesi vatandaşların ödeme işlemlerinin kolaylaştırılması için hafta sonu mesai yapıyor. Vatandaşların cumartesi ve pazar günleri açık olacak olan tahsilat veznelerinde sabah 08:00’den akşam 17.00’ye kadar ödemelerini yapabilecekleri bildirildi.

Mustafakemalpaşa Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre; Emlak Vergisi ilk taksit ödemelerinin son günü, haftanın ilk ve en yoğun günü olan pazartesi gününe denk gelmesi nedeniyle vatandaşlarımızın aşırı yoğunluktan kaynaklanan sorunlar yaşamamaları ve ödeme işlemlerini rahatlıkla gerçekleştirebilmeleri için tahsilat işlemlerinin akşam 22.30’a kadar devam edilecek.

Vatandaşların gecikme faizi ödememeleri için pazartesi gününe kadar Emlak Vergisi borçlarının ilk taksitini ödemeleri gerekiyor.