BELEDİYE, ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

15-09-2019 Mustafakemalpaşa Belediyesi, ilçenin cadde ve sokaklarını daha yaşanılabilir, engelsiz ve modern bir görünüme kavuşturmak amacıyla; kimliğine uygun üst yapı çalışmaları yaparak ilçeye yeni bir görünüm kazandırıyor.

BELEDİYE, ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Mustafakemalpaşa Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü yürütülen çalışmalara hızla devam ediliyor. Fen İşleri Müdürlüğü'nce son bir ay içerisinde; yol, sokak ve okul bahçelerine 9600 m² kilitli parke ile 1600 m² kaldırım taşı döşendi. Yine bu sürede; 1500 m² bordür, 180 m² yağmur oluğu ve 350 m² engelli taş  tamiri gerçekleştirildi. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, aralıksız sürdürülen çalışmalar sonucu ilçe cadde ve sokakları yıpranmış görüntüsünden kurtarılarak ilçe halkının kullanımına sunuldu.