Belediye Bölge Tiyatrosu perdelerini açtı

22-05-2012 Mustafakemalpaşa Belediyesi Bölge Tiyatrosu, ‘Memleketimden İnsan Manzaraları’ adlı iki perdelik komedi oyunu ile tiyatro severlerle buluştu.      Bu yıl kuruluşunun 9.

Belediye Bölge Tiyatrosu perdelerini açtı

Bu yıl kuruluşunun 9. yılını kutlayan Belediye Bölge Tiyatrosu, günümüz Türkiye’sinin skeçlerle anlatıldığı iki saatlik oyunla izleyicilere keyifli anlar yaşattı.
     Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde sahnelenen oyunun galasına; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcısı Ayhan Dadak, belediye meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Kerim Akça ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çok sayıda tiyatro sever katıldı.
‘Kızın Var mı Derdin Var, Tele Rövaşata, Dolmuş, Rüya Tabiri ve Beceriksizsiniz Türkiye’ adlı skeçleriyle Türkiye’den insan manzaralarını sahneleyen oyuncular, Mustafakemalpaşalı tiyatro severleri hem güldürdü hem düşündürdü.
     Ziya Kantir’in yazıp, yönettiği, müziklerini Mevli Mokan’ın düzenlediği oyunda rol alan; Halil Bulut, Yılmaz Ödemiş, Seda Özsalgıncı, Büşra Çetin, Ali Bulut, Ahmet Yalçın, Ece Erkan ve Vedat Akın, izleyicilerden tam not aldı.
     Belediye Başkanı Ayhan Dadak, oyun sonunda Mustafakemalpaşa’da kültür adına yapılan etkinliklerin süreceğini söylerken, yerel tiyatro oyuncularını tek tek tebrik ederek, performanslarından dolayı çiçek takdim etti.

.