Belediye bayrama hazır

24-10-2012 Mustafakemalpaşa Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla vatandaşların rahat bir bayram geçirmesi için hazırlıklarına hız verdi.      Belediye Başkanı Sadi Kurtulan,

Belediye bayrama hazır

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bayramda insan sağlığı ve çevre temizliği ile ilgili herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için alınan tedbirleri yerinde inceledi.
     Orta Mahalle’de bulunan kurban kesim yeri ve kabristanlardaki çalışmaları inceleyen Başkan Sadi Kurtulan, gerekli tüm donanımların hazır hale geldiğini, vatandaşların rahat bir ortamda kurban kesimini yapabileceğini dile getirdi.

Başkan Kurtulan; “Kurban bayramları gerçekten belediyeler için çok önemli hazırlıklar gerektiriyor. Vatandaşlarımızın rahat ve hijyenik bir ortamda kurbanlarını kesebilecek kurban kesim yerleri belirlendi. Bunların tüm hazırlığı yapılarak o gün içinde tüm ekipler hazır bir şekilde bekleyecek. Ayrıca mezarlıklara gerçekleştirilecek ziyaretler içinde günler öncesinden temizlik, yol ve çevre düzenlemeleri tamamlandı. Adile Mezarlığı’nda 150 metrelik bir duvar düzenlemesi yapıldı. Bayram sabahı da Yıldız ve Fevzi Dede camilerinden kabristanlara ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecektir. Amacımız vatandaşlarımızın güvenilir, daha rahat bir ortamda kurbanlarını kesmeleri, kurban bayramlarını huzurlu bir şekilde geçirmelerini sağlamaktır. Şimdiden tüm vatandaşlarımızın kurban bayramını tebrik ediyorum, saygılar sunuyorum” dedi.

.