Belediye Başkanımız Şükrü Erdem, Türkiye Belediyeler Birliği’nde Bursa’yı Temsil Ediyor

06-06-2024 Bursa'da geçmiş siyasi kariyeri ile farklı bir noktada anılan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanımız Şükrü Erdem, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Dış İlişkiler Komisyonu'na seçildi.

Bursa'da geçmiş siyasi kariyeri ile farklı bir noktada anılan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanımız Şükrü Erdem, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Dış İlişkiler Komisyonu'na seçildi. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanımız Şükrü Erdem, Türkiye Belediyeler Birliği Çalışma Komisyonları arasında yer alan Dış İlişkiler komisyonunda yer alarak, Bursa’yı temsil eden tek Belediye Başkanı olma onurunu Mustafakemalpaşa’ ya taşıdı.

5 Haziran Çarşamba günü Ankara’da yapılan Türkiye Belediyeler Birliği seçimlerinde yer aldığı komisyon ile Bursa’yı temsil eden tek isim Mustafakemalpaşa Belediye Başkanımız Şükrü Erdem oldu. Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) başkanlığı için Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile yarışan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 515 oy ile başkan seçildi.

Komisyon üyeliği hakkında açıklama yapan Başkan Erdem, ‘’ Güzel Bursa’mızı Türkiye Belediyeler Birliğinde temsil etmenin gururunu yaşıyorum. Bursa'mızın ve İlçemizin adını uluslararası platformda layıkıyla temsil etmek için gayret edeceğim. 515 oy ile Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığına seçilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nu gönülden tebrik ediyor, ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacağımız projeler için hep birlikte çalışmaya devam edeceğimize dair hemşehrilerimize söz veriyoruz “ İfadelerine yer verdi.