BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞÜKRÜ ERDEM, MESAİ ARKADAŞLARIYLA BAYRAMLAŞTI

14-06-2024 Kurban bayramı öncesi mesai arkadaşlarıyla bayramlaşan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanımız Şükrü Erdem, ‘’ Ailenizle sevdiklerinizle mutlu bir bayram dilerim.’’ Dedi.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞÜKRÜ ERDEM, MESAİ ARKADAŞLARIYLA BAYRAMLAŞTI

Belediye Başkanımız Şükrü Erdem, Mustafakemalpaşa Belediyesine bağlı 25 müdürlüğü ziyaret ederek, mesai arkadaşlarının bayramlarını tek tek tebrik etti.

‘’Birlik ve Beraberlik İçinde Nice Bayramlara’’

Bayramlaşma sırasında kısa bir konuşma yapan Başkan Erdem ‘’Ailelerinizle ve sevdiklerinizle mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum.

Mustafakemalpaşa Belediyesi olarak, halkımıza en iyi hizmeti sunabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle, tüm mesai arkadaşlarımın ve hemşehrilerimizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Birlik ve beraberlik içinde nice bayramlara." dedi.

Kurban Bayramı öncesinde belediye ekiplerinin yoğun bir çalışma yürüttüğünü belirten Başkan Erdem, ilçede bayram süresince huzur ve güvenin sağlanması için gerekli tüm tedbirlerin alındığını vurguladı. Temizlik işleri ve kurban kesim alanlarının düzenlenmesi gibi konularda titizlikle çalışıldığını ifade eden Erdem, "Mustafakemalpaşa halkının rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi için belediyemizin tüm birimleriyle hazırız. “ dedi.