Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’dan spora destek

25-10-2011    81 ülkeden 717 sporcunun katıldığı Dünya Şampiyonası'nda Türkiye’yi temsilen 52 kilogram 21 yaş altı ümit erkeklerde Tolga Macar Dünya

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’dan spora destek

81 ülkeden 717 sporcunun katıldığı Dünya Şampiyonası'nda Türkiye’yi temsilen 52 kilogram 21 yaş altı ümit erkeklerde Tolga Macar Dünya 2. Si oldu.

Şampiyona dönüşü Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret eden Macar, elde ettiği başarısını Başkan Kurtulan’la paylaştı.
     Ziyarette Mustafakemalpaşa Belediyespor koordinatörü Önder Balta ve Doğuş Karate Kulübü Başkanı Engin Macar’da yer aldı.
     Dünya karatesinde önemli bir yere sahip olan Türkiye’nin, bu şampiyonada ses getirmesine çok sevindiğini belirten Başkan Kurtulan,  zoraki bir süreçten geçen Türk milletinin aldıkları başarılarla yüzünü güldüren tüm sporcuları ve ilçemizin adını duyuran Tolga Macar’ı tebrik etti. Bireysel sporların devamının getirilmesinde belediye olarak üzerlerine ne düşüyorsa yerine getireceklerini bildiren Başkan Kurtulan, şampiyon Tolga Macar’a günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti.
.