Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’dan “BABALAR GÜNÜ” MESAJI

19-06-2009 Başkanı Sadi Kurtulan her sene Haziran ayının 3 haftasında kutlanan ve bu sene 21 Haziran Pazar gününe denk gelen babalar

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’dan “BABALAR GÜNÜ” MESAJI

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan her sene Haziran ayının 3 haftasında kutlanan ve bu sene 21 Haziran Pazar gününe denk gelen babalar gününü bir mesaj yayımlayarak kutladı.

Mesajında insanların babalarına sevgi, saygı ve duygularını yılın bir günü değil, her günü göstermesi gerektiğini vurgulayan Başkan Sadi Kurtulan “ Bir aile reisi devamlı olarak ailesine ve çocuklarına daha iyi bir gelecek hazırlayabilmek için çalışır. Her birimiz büyüsek en iyi mevkilere bile gelsek bir babanın evladından sevgiden başka bir şey istediğine şahit olmamız çok zordur. İnsan babasına borçlu olduğu saygıyı, ancak baba olunca duyar.

Bu gibi özel günler, babalarımıza sevgimizi yansıtmak için bir vesile olmalı. Ancak onlara olan duygularımızı sadece yılın bir günü değil, her günü göstermeliyiz. Sevgisini her zaman üzerimizde hissettiğimiz dün, bugün ve yarın da hep yüreğimiz kadar yakınlarımızda olan babaların mutlu gününü yürekten kutluyor, hepsine saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.