Belediye Başkanı Kurtulan “ Hemşireler Günü’nde” Hemşirelerimizin Yanındaydı

12-05-2009 Başkanımız Sadi Kurtulan, 12 Mayıs Hemşireler günü vesilesiyle ilçemiz Devlet Hastanesinde görev yapan hemşirelerimiz ile, 1-2-3 ve 4 nolu sağlık

Belediye Başkanı Kurtulan “ Hemşireler Günü’nde” Hemşirelerimizin Yanındaydı

Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan, 12 Mayıs Hemşireler günü vesilesiyle ilçemiz Devlet Hastanesinde görev yapan hemşirelerimiz ile, 1-2-3 ve 4 nolu sağlık ocaklarında görev yapan hemşirelerimizi yalnız bırakmayarak, kendilerine özel hazırlanan kutlama kartları ile ziyarette bulundu.

12 Mayıs 2009 Salı günü saat 10:30’da Devlet Hastanesi’ne yapılan ziyarette Baş Hekim Erol Bahçıvan ile birlikte Baş Hemşire Canan Burmalı’ya tüm hemşirelerin adına bir buket çiçek takdim ederek, kutlama kartları ile tüm hemşirelerimizi onurlandırdı.

Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan “ Hemşirelik bir bilimdir. Çünkü sanatların en güzeli olan “İnsanı sevmeyi” gerektirir. Bireye, aileye ve topluma sağlık hizmetleri verirken, insanların en aciz olduğu anda, insanüstü bir sabır ve özen göstererek, mesleğinizin getirdiği tüm riskleri göze alıp, bu kutsal sorumluluğu yerine getiren siz hemşirelerimizin “Hemşireler Günü’nü” kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

Daha sonra hastane personelini tek tek gezen Belediye Başkanı Kurtulan tüm hemşirelerle görüşerek “Sizleri sadece bu gün anmıyoruz. Sizler bizlerin baş tacısınız. Hayatta kıymetli bir tek şey ebedi hayattır. Sizlerde hayat için, sağlık için emek harcıyorsunuz. Her gününüzün daha mutlu geçmesini diliyor ve Allah sabrınızı arttırsın diyorum” ifadelerinde bulundu.

Buradan 2 Nolu Sağlık Ocağına geçen Kurtulan, Dr. Murat Çubukçu ile birlikte sağlık ocağında görev yapan hemşirelerimizin de hemşireler gününü kutladı. Son olarak diğer sağlık ocaklarında görev yapan hemşirelerimizin de onurlandırılması adına kutlama kartlarını ziyarette bulunduğu sağlık grup başkanlığına sunarak buradan ayrıldı.