Belediye Ailesi moral depoladı

18-07-2012 Mustafakemalpaşa Belediye personeli, birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldi. Tümbüldek Kaplıcaları Sosyal Tesisleri’ndeki yemeğe; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve

Belediye Ailesi moral depoladı

Tümbüldek Kaplıcaları Sosyal Tesisleri’ndeki yemeğe; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve eşi Necibe Kurtulan, Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak, Galip Çakmakçı ve Mustafa Eren, belediye personeli ve aileleri katıldı.
     Belediye çalışanlarının yoğun iş stresini atarak, moral depoladığı yemekte konuşan Başkan Sadi Kurtulan, Mustafakemalpaşa’nın her yönüyle daha güzel bir yaşam merkezi olması için bugüne kadar yapılan tüm çalışmalarda personelin büyük emeğinin olduğunu kaydetti.

‘Biz güçlü bir aileyiz’

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nde birlikte çalışmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren
Başkan Kurtulan; “ Belediyecilik süresi, yeri, zemini kısıtlı olmayan bir hizmet noktasıdır.
3 yılda Mustafakemalpaşa’ya söz verdiklerimizin çoğunluğunu gerçekleştirebildiysek bu hepimizin başarısıdır. Bizi güçlü kılan aynı hedefe, aynı amaca hep birlikte hizmet etmemizdir. İşimizi severek yaptığımız sürece, etkili hizmet noktasındaki sürekliliğimiz artacaktır. Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin hizmetlerinin hissedilmediği bir yer kalmayacak. Hep birlikte insanlarımızın refahını düşünerek çalışacağız. Bugüne kadar gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı tüm personelimize ve ailelerine teşekkür ediyorum” dedi.
     3 yıllık hizmetlerin tanıtıldığı yemeğin ardından Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, yoğun çalışma temposunun stresini atan personel ve aileleriyle sohbet ederek, moral verdi.

.