Belediye ailesi bayramlaştı

31-07-2014 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bayram tatili öncesi belediye çalışanlarının Ramazan Bayramı’nı kutladı. Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen kurum içi bayramlaşma töreninde personelle

Belediye ailesi bayramlaştı

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bayram tatili öncesi belediye çalışanlarının Ramazan Bayramı’nı kutladı. Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen kurum içi bayramlaşma töreninde personelle bir araya gelen Başkan Sadi Kurtulan, Ramazan Bayramı’nda kardeşlik ve dayanışmanın doyasıya yaşanması dileğinde bulundu. Mustafakemalpaşa’ya geçmiş dönemde verilen hizmetlerin bu dönemde katlanacağını söyleyen Başkan Kurtulan; “ Yaptığımız her çalışmada belediye çalışanlarının büyük bir emeği ve başarısı var. Bu dönemde Büyükşehir’le birlikte hedeflerimizi daha da yükselttik. Hizmetlerimizle bugünün insanına huzurlu bir Mustafakemalpaşa’da yaşamanın mutluluğunu tattırırken, gelecek nesillere de güzel bir miras bırakacağız. Vatandaşlarımızla olan iletişimizi güçlendirmek en büyük sorumluluğumuzdur. Bunu yerine getirdiğimiz sürece engelleri daha rahat aşarız. Bunun içinde belediye çalışanlarına büyük bir görev düşüyor. İnsan ve hizmet odaklı bir anlayışla Mustafakemalpaşa’nın her köşesinde örnek çalışmalara imza atacağız” dedi. Başkan Sadi Kurtulan, konuşmasının ardından başkan yardımcıları ve daire amirleri ile birlikte belediye çalışanları ile tek tek bayramlaşarak, personele havlu hediye etti.