Bayramda ekmek fırınlarına Zabıtadan sıkı denetim

14-09-2010 Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan Bayramı’nda da ekmek üretimi yapan nöbetçi fırınları sıkı takibe aldı.   Mustafakemalpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan Bayramı’nda da

Bayramda ekmek fırınlarına Zabıtadan sıkı denetim

Mustafakemalpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan Bayramı’nda da ekmek üretimi yapan nöbetçi fırınları sıkı takibe aldı.

Mustafakemalpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan Bayramı’nda da ilçede faaliyet gösteren fırınlara denetimler gerçekleştirdi. Bayramın 3. Günü üretim yapan bir ekmek fırını, vatandaşlardan gelen ihbar üzerine Zabıta ekipleri tarafından denetimden geçirildi. Yapılan denetimlerde üretilen ekmeklerin gramajların eksik olduğunun görüldüğü ve fırına gerekli cezai işlemin uygulandığı bildirildi.
Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, vatandaşlardan bu konuda daha duyarlı olmalarını isteyerek, “Gramajının düşük olduğunu düşündükleri ekmek, simit vb. ürünler için sürekli Belediyemiz Zabıta Müdürlüğünü arayabilirler” dedi.