Bayram coşkusu

22-11-2010 Mustafakemalpaşa Belediyesi personeli, Bayramın 1. Günü Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen tören ile bayramlaştı.        Bayramlaşma törenine Belediye Başkan Vekili Ayhan Dadak,

Bayram coşkusu

Bayramlaşma törenine Belediye Başkan Vekili Ayhan Dadak, Başkan yardımcıları Galip Çakmakçı, Mustafa Eren ve Sevgisun Gizli, birim müdürleri ve belediye çalışanları katıldı. Törende kısa bir konuşma yapan Başkan Vekili Ayhan Dadak bayramların önemine dikkat çekti. Dadak, “Dini bayramlarımızdan Kurban Bayramı’nda paylaşma duygusu biraz daha ön plana çıkıyor. Tüm ilçe halkımızın bayramını kutluyorum” dedi.

PROTOKOL BAYRAMLAŞMA TÖRENİ..
     Bu arada, Belediye Düğün Salonu’nda belediye personelinin bayramlaşmasının ardından ilçe protokolü bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Törene; Kaymakam Kazım Karabulut, Garnizon Komitanı Yüzbaşı Murat Gürdal, Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Bülent Belli, Başkan vekili Ayhan Dadak, İlçe Emniyet Müdürü Zafer Ersin, Belediye Başkan yardımcıları Galip Çakmakçı, Mustafa Eren, Sevgisun Gizli, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, dernek ve oda temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar katıldı.
     Buradaki törenin ardından protokol üyeleri İlçe Devlet Hastanesi, Emniyet Müdürlüğü, Garnizon Komutanlığı ve ilçe cezaevinde düzenlenen bayramlaşma törenlerine katıldılar.

.