Bayan personele anlamlı yemek

08-03-2012 Başkanı Sadi Kurtulan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Mustafakemalpaşa Belediyesi’nde çalışan bayan personeliyle akşam yemeğinde bir araya geldi.   Belediye

Bayan personele anlamlı yemek

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Mustafakemalpaşa Belediyesi’nde çalışan bayan personeliyle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen yemeğe; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve eşi Necibe Kurtulan, Belediye Meclis Üyesi Melahat Kamile İlhan, belediye bayan personeli ve Uğur Böcekleri Kültür Merkezi eğitmenleri katıldı.

Yemekte yaptığı konuşmada, Mustafakemalpaşa’nın geleceği için birlikte düşünüp, birlikte üreteceklerini söyleyen Başkan Kurtulan; “ 3 yıldır sizlerle beraber hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Yaptığımız hizmetlerden dolayı gösterdiğiniz çalışmalara, verdiğiniz emeğe çok teşekkür ediyorum. Bir insanın başarılı olmasının altın kuralı, işini sevmesi, ona gönüllük esasıyla bağlanmasıdır. Sizlerle birlikte çözüm odaklı çalışmalarımızı arttırarak, Mustafakemalpaşa’yı en güzel yerlere getireceğiz, Türkiye’ye örnek olacak projelere imza atacağız. Hizmeti, sesimizin gittiği her yere ulaştırmak bizim görevimiz. Bunun da sizlerle birlikte başaracağız” dedi.

Başkan Sadi Kurtulan, yemeğin ardından belediye bayan personeli ile sohbet ederek ‘8Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

.