Bayan güreşçi Milli Takım yolunda

15-02-2017 Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Türkiye Bayanlar Güreş Şampiyonası'ndan dereceyle dönen bayan güreşçi Sevcan Sucu'yu kutladı.

Bayan güreşçi Milli Takım yolunda

Mustafakemalpaşa Belediye Spor'un 16 yaşındaki sporcusu Sevcan Sucu, 10-12 Şubat tarihlerinde Aydın'da mindere çıktığı Türkiye Bayanlar Güreş Şampiyonası'nda 145 sporcu arasından sıyrılarak 3. oldu.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'da Belediye Spor Koordinatörü Atilla Taşören ve Antrenör Enes Kaya ile birlikte başarılı güreşçiyi makamında misafir etti.

'Hedef, yeni başarılar'

Bu başarıyla birlikte Milli Takım Kampı'na davet edilen genç güreşçiyi kutlayan Başkan Sadi Kurtulan, Belediye Spor’un son yıllarda güreş dalında yakaladığı ivmenin yeni başarılara kapı açacağını söyledi.

Gençleri spora yöneltmeyi asıl hedef olarak gördüklerini belirten Başkan Kurtulan; " Sporu seyreden değil spor yapan bir kuşak yetiştirmek istiyoruz. Azim ve mücadelenin sonucu başarıdır. Bir çok dalda sporcularımız milli takımdan davet alıyor. Bu da doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Daha çok sporcumuzu milli takım formasıyla ülkemizi temsil edebilecek düzeye ulaştırabilirsek  gerçek başarıyı yakalayabiliriz. Kulübümüz güreşçisi Sevcan Sucu'ya Milli Takım Kampı'nda başarılar diliyorum. Bu kampın sporcumuza, Avrupa Şampiyonası'na katılma  yolunu açmasını ümit ediyorum. Genç sporcumuzu yetiştiren antrenör ekibine ve ailesine teşekkür ediyorum"  dedi.

Başkan Sadi Kurtulan ziyarette, milli formayı giymek için mücadele edecek olan Sevcan Sucu'ya çeşitli hediyeler verdi.