Basketbol Yaz Spor Okulu’na büyük ilgi

26-06-2012 Mustafakemalpaşa Belediyesi Yaz Spor Okulları’nın çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Mustafakemalpaşa Belediyespor Basketbol Şubesi tarafından öğrencilerin zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkıda

Basketbol Yaz Spor Okulu’na büyük ilgi

Mustafakemalpaşa Belediyesi Yaz Spor Okulları’nın çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Mustafakemalpaşa Belediyespor Basketbol Şubesi tarafından öğrencilerin zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkıda bulunmak, yaz tatillerini verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen ‘Basketbol Yaz Spor Okulu’ bu yılda büyük ilgi görüyor.

Belediyespor Basketbol Şubesi tarafından düzenlenen ve 18 Haziran’da Basketbol Antrenörü Muzaffer Manav ve Üveys Cevher Yalçınkaya nezaretinde 45 sporcu ile başlayan Basketbol Yaz Okulu Kursu, 13 Temmuz’da sona erecek.

Kurs sonunda, antrenörler tarafından belirlenen yetenekli sporcular, Eylül ayında başlayacak ligler öncesi Belediyespor basketbol altyapı takımlarına seçilecek.