Basketbol takımları sezonu başarı hedefiyle açtı

26-09-2014 Belediye Spor Basketbol Takımları, 2014-2015 sezonunu açtı. Bu yıl, Bursa Basketbol Yerel Ligleri’nde mücadele edecek olan Mustafakemalpaşa Belediye Spor’un Küçük Erkek,

Basketbol takımları sezonu başarı hedefiyle açtı

Mustafakemalpaşa Belediye Spor Basketbol Takımları, 2014-2015 sezonunu açtı. Bu yıl, Bursa Basketbol Yerel Ligleri’nde mücadele edecek olan Mustafakemalpaşa Belediye Spor’un Küçük Erkek, Küçük Kız, Minik Erkek ve Minik Kız basketbol takımları sezonun ilk antrenmanında bir araya geldi. Belediye Spor Basketbol Antrenörü Muzaffer Manav ve pilot okul olarak seçilen Yunus Emre ve Atatürk Orta Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Cahit Kılıç gözetiminde Endüstri Meslek Lisesi ve Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü salonlarında hazırlıklarına başlayan ekipler, bu yıl da şampiyonluk potası içinde yer almak için ter dökecek. Antrenör Muzaffer Manav, Belediye Spor çatısının basketbola her zaman büyük bir destek verdiğini söylerken, Ekim ayında start alacak yerel lig maratonunda başarı hedeflediklerini dile getirdi.